Activiteiten
Gastles schrijven groot succes

Maar liefst 21 klassen krijgen tijdens de Kinderboekenweek de Gastles Schrijven  van Talentenloods, Angelique Schipper. Angelique is naast organisator en presentator van het Podium Talentenloods ook schrijfster van de boeken van ‘Juffrouw HEndriKS’, een echte heks. In deel 1 wordt juffrouw Hendriks invalkracht op basisschool De Beuk en in deel 2 beheerder op de Ruïne van Brederode die vervloekt blijkt te zijn.

Juf Esther van de Zonnewijzer vroeg of de gastles tijdens Kinderboekenweek kon en dat vonden veel andere basisscholen in Leidschendam-Voorburg ook een goed idee. De kinderen maken kennis met de hoofdpersoon juffrouw Hendriks, met Angelique als schrijfster en gaan daarna zelf aan de slag met schrijven: met een gi-ga-groen verhaal. Natuurlijk verdienen ze een beloning. In het volgende schooljaar komt Talentenloods terug met de Schrijfwedstrijd. Kijk voor meer informatie op de website talentenloods.nl en juffrouwhendriks.nl Op de foto Groep 7 van juf Esther van basisschool De Zonnewijzer. (foto: PR)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter