Nieuws
Kakafonie met drie gasten

Vandaag zijn er drie gasten in het radioprogramma Kakafonie van Omroep Midvliet. Om 12:00 uur is de Belgische zangeres Liselotte van Dooren de eerste die optreedt.  Liselotte komt onder andere vertellen over haar tour door Nederland die haar onder meer tweemaal in Den Haag brengt.

Zeventien jaar was ze toen ze toetrad tot het vermaarde klassieke koor ‘de Kempische Oratorium Vereniging’ van Werner Van Mechelen. Nog zeven jaar later koos Liselotte ervoor om het klassieke pad te verlaten en zich toe te leggen op het ‘lichte genre’. Vandaar was het een kleine stap naar het pop-genre, waar ze lead zangeres werd in verschillende coverbands. Rock, pop en country werden haar dagelijks leven voor meer dan 25 jaar, zowel in België als in Nederland.

Gast nummer twee is rond 12:30 uur Casey Brooks. Casey is een allround zanger en gitarist die een soloprogramma heeft ontwikkeld. Hij begeleidt zichzelf met begeleidingsbanden en gebruikt daarbij diverse ‘Bose’ installaties. Zijn repertoire bestaat uit een brede mix van covers uit de sixties tot moderne popnummers.

De derde gast is Frenkie. Rond 13:15 uur komt Frenkie zijn nieuwe single ‘Tijd voor een feestje’ laten horen. Het is weer tijd voor een feestje. Dat was de eerste gedachten van Rapper & Zanger Frenkie toen eindelijk alle coronamaatregelen voorbij waren. Samen met producer Jeroen Russchen, die zorgde voor een feestelijke, energieke, funky, dansbare beat, hebben zij er een feestje van gemaakt in de studio en dat is duidelijk terug te horen op de plaat.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter