Nieuws
Wethouder bezoekt Roze Plus Soos

Coming Out Day op 11 oktober is een internationale dag van aandacht en respect voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele, transgender en intersekse personen ( lhbtiq+). In dit kader bracht wethouder Astrid van Eekelen een bezoek aan de Roze Plus Soos bij Woej.

De Roze Plus Soos is al 19 jaar een ontmoetingsplaats voor lhbtiq+ ouderen. Tijdens de Soos, die plaatsvindt in een kleurig versierde zaal, ontmoeten ouderen elkaar en doen sociale contacten op. De focus ligt op een gezellige middag voor ouderen met dezelfde interesse en achtergrond. Er is vaak een thema zoals een optreden door de vrijwilligers, een quiz, samen zingen of spelletjes doen. Uiteraard met een hapje en een drankje.

U bent van harte welkom, ook om vrijblijvend een keertje te komen kijken. Roze Plus Soos is er elke 1e vrijdagmiddag van de maand van 13.30 tot 16:30 uur. Dat gebeurt in Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 Leidschendam. Toegang : € 5,- per bijeenkomst, inclusief koffie met iets lekkers en een hapje. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter