Nieuws
Nieuw bouwplan Oosteinde Voorburg

Aan het Oosteinde in Voorburg, vlak bij station Leidschendam-Voorburg (RandstadRail en metro), moet Villa Vronesteyn verrijzen: een gebouw met 24 appartementen. Het pand moet in de plaats komen van de voormalige garage Vronesteijn en het naastgelegen woonhuis (Oosteinde 241 tot en met 245).

Ter plekke is een groot bord verschenen dat verwijst naar een website waarop mensen hun belangstelling voor een appartement kenbaar kunnen maken. Nadere informatie ontbreekt echter. De site bestaat sinds september 2022.

Aan het Oosteinde heeft William Developments b.v. uit Rotterdam jarenlang getracht een woningbouwproject te realiseren. Daarbij ging het om vijf woningen. Enkele jaren geleden staakte de onderneming het project.

De betrokken gronden en panden werden in 2021 voor 1,65 miljoen euro verkocht aan Oosteinde 241-245 b.v., gevestigd in Leidschendam. De b.v. is voor 100 procent eigendom van Haagse Bos Holding b.v., een onderneming van de Leidschendamse ontwikkelaar Theo Tetteroo.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter