Activiteiten
Geslaagd 4×4 voetbaltoernooi basisscholen

Afgelopen zondag werd het jaarlijkse 4×4 voetbaltoernooi bij Forum Sport gespeeld. Er deden 85 teams enthousiast mee, in totaal bijna 500 kinderen uit groep 5 tot en met 8 van basisscholen in Leidschendam-Voorburg. Het toernooi, dat plaats vond op Sportpark ’t Loo, was verdeeld in drie blokken, met een dag vullend programma van 9.00-17.30 uur en werd afgetrapt door wethouder Astrid van Eekelen.

De sportieve dag stond in het teken van gelijkheid met regenboogkleuren om te benadrukken dat sport voor iedereen is en iedereen mee mag doen, ongeacht afkomst, geloof en geaardheid. Dit werd benadrukt met vrolijke regenboogloper en regenboog medailles. Naast ‘sport is voor iedereen’ streeft de organisatie het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ na. Iedereen kreeg dan ook een regenboog medaille als blijk van waardering voor hun deelname. Daarnaast kregen de meest creatieve teams een leuk aandenken voor de leukste teamnaam en coolste teamoutfit. Te gekke namen als Gouden Smurfen, Frikandelbroodjes, Super Girls, Hippies en FC Moonlight en hun spectaculaire teamoutfits maakten deze sportieve dag tot een waar feestje. (foto SenW)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter