Mening
U zegt het maar: Ik sta op afstand of toch niet?

‘Geachte dames en heren in het college van B&W, gemeenteraad en op het gemeentehuis. Naar aanleiding van de blog ‘Nooit meer doen zo’ en de opmerking ,,Ik sta op afstand” kwam de volgende quote van Albert Einstein bij mij op: ‘Als een rommelig bureau een rommelig hoofd weerspiegelt, wat dan te denken van een leeg bureau’. Waarna de gedachte bij mijn opkwam van: Zullen we eens in het gemeentehuis gaan kijken naar al die gepoetste bureaubladen.

Met grote regelmaat lezen we zowel in digitale (onder andere Vlietnieuws) en papieren versie, ‘blunders’ vanuit het gemeentehuis. Waarna alle zeilen bijgezet moeten worden om de schade te beperken. Het volgende spreekwoord komt bij mij op voor u: ‘Bezint eer gij begint’ en dan maakt het niet uit wat voor project het is. Ik wens u veel wijsheid en kritisch inzicht bij het nemen van de besluiten welke de gemeenschap moeten dienen’.

(Joris van Buren)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter