Nieuws
Coming Out Day trekt velen naar gemeentehuis
Elk jaar hijst de gemeente op Coming Out Day de inclusieve regenboogvlag. Hiermee laat men zien dat in de gemeente Leidschendam-Voorburg iedereen zich overal veilig en geaccepteerd moet kunnen voelen, op wie u ook valt en hoe u zich ook voelt. Op school, op het werk, op straat, in de zorg, in de sport, bij familie of waar dan ook.

Gisteren hees het voltallige college samen met vertegenwoordigers van diverse organisaties de inclusieve regenboogvlag op het gemeentehuis. Onder meer de Raad van Kerken, het COC Haaglanden, Sport en Welzijn, Woej en de Stichting iDb (Inclusie en Discriminatie Bestrijding) waren erbij. Daarnaast waren er scholieren van de Gender Sexuality Alliances van het Gymnasium Novum, Sint Maartenscollege en het Veurs Voorburg.  (foto Barbara Koppe)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter