Activiteiten
Excursie heemtuin Molenvlietpark

Vrijdag 14 oktober organiseert Natuurlijk Delfland van 14:00 tot 15:00 uur een wandeling door de Heemtuin Molenvlietpark. De Heemtuin Molenvlietpark ligt vlakbij de Vliet en Voorburg. Vraag een routebeschrijving en nadere details aan via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com

De afdeling groenbeheer van Den Haag heeft gevraagd of Natuurlijk Delfland activiteiten in de heemtuin wil ondernemen op het gebied van natuuronderzoek, natuureducatie en natuuronderhoud. Natuurlijk Delfland wil de biodiversiteit versterken door het aanbrengen van nest- en leefplekken, takkenrillen voor vogels, vleermuizen, muurflora, oeverplanten. Inmiddels zijn de nest en leefkasten opgehangen.

Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuuronderzoek, onze passie voor de natuur delen (natuureducatie)  en de natuur beschermen via excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt. Meer informatie is te vinden op de website: https://delfland.knnv.nl/(foto Natuurlijk Delfland)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter