Nieuws
Visie winkelcentrum Julianabaan uitgesteld

Het gaat nog tot in 2023 duren voordat er een zogenoemde ‘gebiedsvisie’ ligt over de toekomst van het Voorburgse winkelgebied Julianabaan. ‘Naar verwachting’ komt het stuk nu in het eerste kwartaal van 2023. Op basis van de visie willen B&W de gemeenteraad een voorstel doen. Voor de gebiedsvisie is 150.000 euro uitgetrokken. Dat bedrag is door B&W van 2022 naar 2023 geschoven. Het winkelcentrum zou groener moeten worden, met een herindeling van straten, fietspaden, toegangswegen en het Julianaplein. Daar zouden een ondergrondse parkeergarage en een nieuw cultuurgebouw (bibliotheek, theaters Ludens/Amco, lokale omroep Midvliet) moeten komen. Rondom het winkelcentrum is woningbouw gedacht om de plannen te kunnen financieren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter