Nieuws
Getuigen gezocht na inbraak bij Voorburgse juwelier
Op het Koningin Julianaplein ging in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 oktober het inbraakalarm af bij juwelier Van Welsenes, gevestigd op nummer 13. De politie onderzoekt deze inbraak en komt graag in contact met getuigen.
Rond 3.00 uur ging het alarm af, waarna de politie werd ingelicht. Toen agenten aankwamen bij de juwelier bleek het inderdaad te gaan om een inbraak. Het glas in de gevel van de juwelier was stuk en voor het pand stond een voertuig, welke gestolen bleek. Het voertuig is vroeg in de ochtend weggesleept en in beslag genomen.
Naar verluidt hebben de inbrekers de auto gebruikt om een lange houten paal door de gevel te ‘rammen’. De paal werd ook bij de zaak aangetroffen. De inbrekers zijn er volgens de eigenaar zonder buit vandoor gegaan.
Inmiddels doet de politie buurtonderzoek en worden camerabeelden uitgekeken. Heeft u iets gezien of heeft u wellicht ook camerabeelden die het onderzoeksteam kunnen helpen? Neem dan contact op via 0900 – 8844 of upload de beelden via onderstaand tipformulier. Anoniem melding maken kan ook via 0800 – 7000.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter