Activiteiten
Literaire bingo bij bibliotheek

De Bibliotheek aan de Vliet organiseert in november verschillende activiteiten rondom de campagne Nederland Leest. Activiteiten waarbij leden en bezoekers elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over het thema. Dit jaar is het thema van Nederland Leest ‘Oud worden, jong blijven’. Dit zijn de hoogtepunten van activiteiten die de Bibliotheek organiseert:

= Op zondag 6 november van 15:00 tot 17:00 uur treedt Yvonne Keuls op in de bibliotheek in Rijswijk met haar speciale toneelbewerking van ‘Mevrouw mijn moeder’, waarin ze zelf alle rollen vertolkt. ‘Mevrouw mijn moeder’ is een met veel humor geschreven, persoonlijk en ontwapenend boek waarin generaties met elkaar in gesprek raken en de kunst van het ouder worden tussen de regels te vinden is. Leden van de bibliotheek kunnen voor € 3,50 een kaartje kopen en niet leden voor € 5,00.
Koop een kaartje via de website www.bibliotheekaandevliet.nl/yvonnekeuls

= Op zaterdag 19 november van 13:00 tot 15:00 uur is er in bibliotheek in Voorburg de Literaire Bingoshow. Met behulp van een klassieke bingomolen én de nodige hoeveelheid improvisatietheater wordt uw kennis van boeken en schrijvers getest. Een speelse variant op de welbekende bingo, inclusief rijk gevulde prijzentafel. Meldt u gratis aan via de website www.bibliotheekaandevliet.nl/nederlandleest

= Op zaterdag 26 november van 14:00 tot 15:00 uur kunnen mensen met een leesbeperking, zoals slechtziend of dyslexie, samen naar een oplossing zoeken tijdens deze middag.  Meldt u gratis aan via de website www.bibliotheekaandevliet.nl/nederlandleest

Daarnaast krijgen leden en bezoekers tijdens Nederland Leest het boek ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls cadeau. Met dit boek richtte de auteur een liefdevol monument op voor haar ouder wordende moeder. Deze ontroerende roman is een prachtig gesprek tussen moeder en dochter, over een bijzonder verleden en vitaal ouder worden. Lees en praat mee over dit boek in de bibliotheek.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter