Activiteiten
Workshop ‘Mozaïek’ bij Woej

Daar is Anneke de Lange van de Woej weer: ,,Vindt u het leuk om creatief bezig te zijn in klein groepsverband? Kom dan naar de workshop ‘Mozaïek’. In een ontspannen sfeer gaan we stapsgewijs aan de slag met eerst een eenvoudige mozaïekopdracht. Mozaïek is een afbeelding die je maakt met verschillende kleine steentjes of glas. Het is leuk om te zien dat je zo eenvoudig, zo snel, tot een mooi resultaat kunt komen.”

Alle basisbenodigdheden zijn aanwezig (steentjes, lijm, voegsel, ondergrond en voorbeelden), maar u mag ook zelf iets meenemen om op te mozaïeken. De workshops vinden plaats op verschillende donderdagen van 10.00 – 12.00 uur. U kunt op iedere datum starten, 20 oktober, 3 november, 17 november, 1 december en 15 december. Plaats van handeling is Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam. De kosten zijn € 2,50 per keer (inclusief basisbenodigdheden).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter