Activiteiten
Vijf- weekse schoolslagcursus in De Fluit

ZwemMee organiseert een 5- weekse schoolslagcursus. Onder begeleiding van een ervaren trainer leert u de schoolslag uit te voeren zoals (professionele) wedstrijdzwemmers dit doen. Om mee te doen dient u dus al schoolslag te kunnen zwemmen en minimaal in bezit te zijn zwemdiploma A.

Gedurende de lessen gaat men stapsgewijs aan de slag. Hierbij komende de volgende technische punten aan bod: Afzet en stroomlijnen, onderwaterfase; Armslag; Beenslag; Ademhaling; Uitdrijfmoment met hoofd onder water; Keerpunt.

Elke week wordt het geleerde herhaald en komen er één of twee nieuwe punten aan bod. U traint onder leiding van een ervaren zwemtrainer. De uitvoering van uw slag wordt zowel boven- als onderwater bekeken. Ook zullen er diverse praktijkvoorbeelden worden gegeven. Er is ruimte om uw vragen te stellen en om ervaringen te delen.

De cursus start op maandag 14 november en vindt van 18.00 – 19.00 uur plaats in het doelgroepenbad van zwembad de Fluit. De groep bestaat uit minimaal 7 en maximaal 12 zwemmers. De kosten van 5 trainingen van en uur zijn 89 euro. Dit is inclusief toegang tot het zwembad. Kijk voor meer informatie en /of om in te schrijven op https://www.zwemmee.nl/schoolslagcursus/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter