Nieuws
Actie tegen jongeren bij Koreaanse kerk

De gemeente heeft een projectleider aangesteld die een plan moet maken om de overlast van jongeren bij de Koreaanse kerk, Prinsenhof 8 Leidschendam, te beperken. Als het plan klaar is wordt het met politie, justitie en burgemeester besproken en afgekaart. Het is de bedoeling dat het gaat om een langdurige aanpak van het probleem dat volgens burgemeester Jules Bijl complexer en ingewikkelder is dan de aanpak van de overlast die jongeren op het Fluitpolderplein in Leidschendam veroorzaken. Daar zitten politie en handhaving bovenop. Er is in het verleden al eens geprobeerd de groep bij de Koreaanse kerk aan te pakken. Dat is echter mislukt, aldus Bijl in een overleg met gemeenteraadsleden. Naar verluidt bestaat de groep bij de Koreaanse kerk niet alleen uit jongeren uit Leidschendam-Noord maar ook van elders binnen en buiten de gemeente. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter