Activiteiten
Speelgoedbeurs in Leidschendam-Zuid

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober houdt wijkvereniging Leidschendam-Zuid een speelgoedbeurs. Dat gebeurt in wijkgebouw Ons Tolhuis aan De Horre 1. Ouders kunnen het overtollige speelgoed van hun kinderen inleveren op vrijdag 28 oktober. Het speelgoed wordt tegen een laag bedrag op 29 oktober aangeboden. Het speelgoed moet wel schoon en compleet zijn. Zo krijgt het speelgoed een 2e kans en maakt het andere kinderen weer blij. Inlevering op vrijdag kan van 19:00 uur tot 21:00 uur. Op zaterdag is de verkoop van 10:00 uur tot 11:30 uur. Alleen contant betalen, pinnen is niet mogelijk. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij: familie Hinkenkemper, De Star 11, en familie Vader, De Zwaan 13. Als u een mailtje stuurt naar bestuurslid1@ons-tolhuis.nl krijgt u het formulier thuis gestuurd. Voor meer informatie of inlichtingen van activiteiten van wijkvereniging Leidschendam-Zuid kijk op www.onstolhuis.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter