Activiteiten
Vlietwensen geeft geld voor decemberactiviteiten

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. Wilt u voor uw straat of wijk een leuke activiteit organiseren, helemaal in kerstsfeer of om samen met de buren het jaar goed af te sluiten? Of uw vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar? Dan kunt u een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen.

Enkele succesvolle voorbeelden van buurtactiviteiten vorig jaar: een Charles Dickensfestijn voor de hele buurt, een kerstbingo in een wooncomplex, een workshop kerststukjes maken of een oudejaarsdagviering met activiteiten voor jong en oud.

Wilt u dit jaar ook een gezellige activiteit organiseren voor uw buurt, wijk of straat? Lees de voorwaarden voor een financiële bijdrage op www.vlietwensen.nl en vul voor 30 november het aanvraagformulier in.

Wilt u uw vrijwilligers in december nog eens extra bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar? Vlietwensen heeft hiervoor van de gemeente extra budget gekregen, dat alleen dit jaar te gebruiken is. Hiervoor geldt wel: op is op. Een aanvraag doen kan via www.vlietwensen.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter