Nieuws
Leerlingen Veurs Lyceum krijgen Cambridge Certificate

Een groep leerlingen van het Veurs Lyceum in Leidschendam hebben het internationaal erkende Cambridge Certificate in ontvangst mogen nemen. Dit zogenoemde Cambridge Certificate heeft als grote voordeel dat het internationaal erkend is en een goed beeld geeft van het (hoge) niveau van de leerlingen. Het is namelijk alles behalve gemakkelijk om voor deze examens te slagen. Wereldwijd accepteren zo’n 15.000 universiteiten, werkgevers en overheden deze certificaten. De certificaten verhogen later kansen op een baan en keuzemogelijkheden voor studie of werk. Op het Veurs Lyceum in Leidschendam kunnen leerlingen naast regulier Engelse les, ook extra les volgen in voorbereiding op dit internationaal erkende Cambridge examen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter