Nieuws
Hans Vermeulen zondag op 192 TV

Hans Vermeulen mag dan alweer een tijdje niet meer onder ons zijn, zondag 23 oktober is de muzikant te zien en te horen bij 192 TV. Afgelopen 18 september is het 75 jaar geleden dat Hans Vermeulen werd geboren. Daarom gaan de Spotlights on Hans Vermeulen, zondag om 16uur. Hans Vermeulen wordt gezien als een icoon in de Nederlandse popgeschiedenis. Met zijn band Sandy Coast had hij meerdere hits in de jaren ’60. In de jaren ’70 richtte hij Rainbow Train op. Vermeulen was ook actief als producer en had hiermee een groot aandeel in de successen van artiesten als Hans de Booij, Margriet Eshuijs en Ruth Jacott. Op 9 november 2017 overleed Vermeulen plotseling in Thailand, waar hij al lange tijd woonde. Hij werd 70 jaar.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter