Activiteiten
Nieuwe tragicomedie van De Gezellen

Toneelgroep De Gezellen presenteert komende maand de tragikomedie ‘Bouillabaisse’ van auteur Arie de Rooij. Dat gebeurt met een negental voorstellingen in het Veur Theater, Damlaan Leidschendam.

Het verhaal: Mim en Bas proberen het ooit zo mooie hotel aan een Hollands meer van de ondergang te redden. Dat blijkt een hele klus te zijn met een overheersende (schoon)moeder die daar per se bij wil helpen, twee zussen tussen wie het contact na veertig jaar nogal verwaterd is, een minnares die ineens opduikt, een wees die tegen zijn pensioen aanloopt, een verdwaalde gaste uit Limburg, een Personal Assistent met verstand van geld, en een brandweerman die op zijn strepen staat

De speeldata zijn: vrijdag 4 november, zaterdag 5 november, zondag 6 november (matinee), vrijdag 11 november, zaterdag 12 november, zondag 13 november (matinee), vrijdag 18 november, zaterdag 19 november en zondag 20 november (matinee). Aanvang matineevoorstellingen:14:15 uur; aanvang avondvoorstellingen: 20:15 uur.

Toegang kost €13,25 (inclusief een pauzedrankje). Kaarten kunnen besteld worden via de site van De Gezellen www.gegezellen.nl Bij bestelling via internet kunt u ervoor kiezen via IDEAL of per overschrijving te betalen. Heeft u ervoor gekozen om per overschrijving (via telebankieren of een handmatige overschrijving) te betalen, dan dient u binnen 5 dagen na reservering het totaalbedrag (inclusief 1 euro administratiekosten) over te maken op IBAN-nummer NL39 INGB 0003724118 t.n.v. Toneelgroep De Gezellen in Leidschendam en o.v.v. het aantal kaarten en de voorstellingsdatum. In alle gevallen vervalt de reservering als de betaling niet binnen 5 dagen is gedaan.

Als u niet beschikt over internet kunt u bellen met 06 – 2699 9649. Mocht u, om specifieke redenen (slecht ter been of slecht ziend/horend), speciale plaatsen willen reserveren, stuur dan een e-mail naar: info@degezellen.nl of bel met 06 – 2699 9649. (foto De Gezellen)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter