Nieuws
Weer verkeerschaos in Voorburg verwacht

Voor de laatste keer is een deel van het Prins Clausplein dit weekeinde afgesloten voor groot onderhoud. Dat betekent dat automobilisten op de A4 komende vanuit de richtingen Leiden en Delft, niet de A12 richting Utrecht op kunnen. Met name in Voorburg leidt zulks tot een verkeerschaos. ‘Slimme’ automobilisten komende uit de richting Leiden nemen de A4-afslag richting Den Haag om daarna meteen de afrit Voorburg te pakken. Op de kruising met de Maanweg slaat men dan links af, om direct daarna links de oprit A12 te nemen. Afgelopen weekeinde leidden dit soort verkeersbewegingen al tot een verkeerschaos. Het aanbod auto’s was te groot waarbij niet alleen de afrit vast kwam te staan maar ook wagens die vanaf Laan van Nieuw Oosteinde en Prins Bernhardlaan de A12 op wilden dat niet meer konden, net zo min als automobilisten die vanuit Den Haag A12 op wilden. De afsluiting van het Prins Clausplein duurt tot maandag 05.00 uur. Nieuwe afsluitingen zijn niet voorzien.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter