Nieuws
John Medley in Kakafonie

Het radioprogramma Kakafonie op Radio Midvliet brengt om 12:00 uur zanger en entertainer John Medley. John is geboren op 17 juni 1969 in Den Haag. Tegenwoordig woont hij in Delft. Hij is op 20-jarige leeftijd begonnen met zingen en had zijn debuut in het Haagse café ‘De Passepartout’.

In vele Haagse cafés kreeg John bekendheid. Nu treedt hij met veel succes op in cafés, op bruiloften en bedrijfs- en studentenfeesten door het gehele land. John is zeker bekend geworden van zijn voetbalsingles. In de loop der jaren heeft John Medley met diverse grote namen op het podium gestaan, zoals Grant & Forsyth, Tino Martin, Dries Roelvink, Wolter Kroes, Glennis Grace, Django Wagner, Monique Smit en Sugar Lee Hooper. Onlangs maakte hij, samen met dj Rob van Dijck, een nieuwe uitvoering van het nummer O, o Den Haag en zijn nummer groen-geel hart staat weer opnieuw in de belangstelling.

Rond 12:30 uur laat Stef Horn zijn nieuwe single ’Jij gaat met mij mee vanavond’ horen; een Nederlandstalige, uptempo track die erg aanstekelijk is en in je hoofd blijft zitten, zodat je hem vrijwel direct mee zult zingen. Tegen de klok van 13.15 uur valt Gansie met zijn nieuwe single ‘Zomertijd’ te horen. Het is een Nederlandstalige bewerking van ‘C’è La Luna Mezz’o Mare’ van Louis Prima.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter