Nieuws
Wethouder maakt een rondje horeca

Ap de Heus is behalve amateur fotograaf en zelfbenoemd wijkvertegenwoordiger ook een grote fan van wethouder  Astrid van Eekelen. Hij meldt  het volgende: ,,Omdat Astrid van Eekelen het horecaleven beter wil leren kennen door eens naar de restaurants te gaan, is ze nu naar de zaken van René Bogaart gegaan. Eerst de Volle Maan en Pavarotti in Leidschendam, daarna werd er ook een bezoek aan de nieuwe zaak in Kijkduin gebracht, waar Don Bogaart  het bedrijf runt. Ze werd daar door Don Bogaart ontvangen. Hij gaf de wethouder een rondleiding door het bedrijf waar alles vers wordt gemaakt en open keukens hebt waar men alles kan zien. De trekker is het  grootste aquarium van Europa  dat hier in Pavarotti staat met 2 haaien.” (foto’s Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter