Nieuws
Geen treinverkeer Den Haag-Leiden; Voorburgs viaduct dicht

ProRail werkt van donderdag 27 tot maandagochtend 31 oktober 05:00 uur aan het spoor tussen Den Haag en Leiden. Het spoor wordt vernieuwd om het zo in goede conditie te houden. Op station Den Haag Mariahoeve wordt een deel van het perron weer op de juiste hoogte gebracht. Zo gaat het instappen in treinen makkelijker.

ProRail vernieuwt het spoor tussen Den Haag Centraal en Den Haag Mariahoeve en tussen Den Haag Centraal en Den Haag HS. In een periode van vier dagen vernieuwen we spoorstaven, dwarsliggers en spoorstenen. Ook vernieuwen we het spoor op verschillende spoorbruggen. Zo houden we het spoor in optimale conditie en zorgen we dat treinen veilig en betrouwbaar kunnen blijven rijden.

Vanwege deze werkzaamheden is het spoorviaduct tussen de Princes Beatrixlaan in Den Haag en de Koningin Wilhelminalaan in Voorburg tijdelijk afgesloten. Er geldt een omleiding voor autoverkeer. Voor fietsers en voetgangers blijft een deel van de weg open. Verkeersregelaars zorgen voor een veilige doorgang. Op station Den Haag Mariahoeve wordt tegelijkertijd een deel van het perron weer op de juiste hoogte gebracht. Daardoor gaat het instappen in treinen makkelijker en is het station ook toegankelijk voor mensen met een functiebeperking

Tijdens de werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Den Haag Centraal en Leiden Centraal (ook niet in omgekeerde richting) en tussen Den Haag Centraal en Den Haag HS. NS zet bussen in. Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd en drukte, zeker in de spits. NS adviseert daarom om waar mogelijk de spits te mijden. Voor doorgaande reizigers is het mogelijk om te reizen via Gouda, Amsterdam of Rotterdam. Gebruik voor actuele informatie een reisplanner.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter