Nieuws
Niet over nagedacht

Bij de woningen aan de Mgr. Van Steelaan in Voorburg, tussen de Palairetstraat en de Spinozalaan, zijn door de gemeente fietsennietjes neergezet. Helaas is er niet erg goed nagedacht over de plaatsing. In plaats van ze evenwijdig aan de gevel van de flats aan te brengen, staan ze er haaks op. Met als gevolg dat de fietsen die tegen de nietjes worden gezet, tweede derde van de stoep in beslag nemen. De ruimte voor de wandelaar is daarmee verkleind van zo’n drie naar één meter. Met als gevolg dat het elkaar passeren niet meer kan, zeker niet als één der betrokkenen een kinderwagen voortduwt, met een rollator onderweg is of in een scootmobiel rijdt. En zo maar op het fietspad gaan lopen waarbij fietsers van achter je komen is ook nu niet direct veilig te noemen. Kortom: niet goed over nagedacht, gemeenteambtenaren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter