Nieuws
Parkeerplaatsen bij winkelcentrum weg voor glaskabel

Waar de wethouder haar uiterste best doet om het winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg vooruit te helpen, daar steekt een andere gemeentelijke dienst letterlijk een spaak in het wiel. Eén van de belangrijkste parkeerterreinen bij het winkelcentrum is met zeker een derde verkleind. Van dit terrein wordt vooral in de weekenden massaal gebruik gemaakt door het winkelend publiek.

Het gaat om het terrein aan de Marcellus Emantslaan, naast de Jumbo. Het bedrijf Volker Wessels Telecom heeft toestemming gekregen om op die plek een half jaar lang materialen op de slaan. Allemaal spullen die nodig zijn voor de aanleg van het glaskabelnet in de gemeente. Inmiddels lijkt dat terrein alweer te klein. Ook daarbuiten neemt een oplegger met materiaal zeker zes parkeerplaatsen in beslag. Volgens de vergunning mag er honderd vierkante meter worden benut, omwonenden wijzen erop dat de opslag vele malen groter is. De spullen blijven in ieder geval tot april volgend jaar liggen.

Reactie:

”VolkerWessels Telecom maakt inderdaad gebruik van een locatie in dat gebied van ongeveer 10×10 om spullen op te slaan. Deze ligt naast de locatie van de partij die in dat gebied momenteel de gasleidingen aan het vervangen is. Zij zijn geen onderdeel van VolkerWessels. En dat is nu net de partij waarvan het materiaal in beide afbeeldingen te zien is en bovendien niet wordt benoemd in het bericht. Een groot deel van het materieel dat daar opgeslagen is, is namelijk van die partij. Uit het bericht lijkt het alleen net alsof VolkerWessels Telecom de partij is die de betreffende ruimtes in beslag neemt en waarvan al dat materieel is” .

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter