Nieuws
Drukke avond/nacht hulpdiensten

Politie, brandweer en ambulancepersoneel hebben gisteravond en vannacht de handen vol gehad. Eerst werd rond 20.00 uur in Leidschendam een gestolen scooter uit de Vliet gevist die ontdekt was door magneetvissers. Vervolgens knalde rond 22.45 uur op de Westvlietweg ter hoogte van huisnummers 82/83 een auto, rijdend in de richting van Drievliet, op een scooter. De bestuurder van de wagen werd ter plekke door de politie aangehouden. Om half één botste een auto door onbekende oorzaak tegen een boom op de Mgr. Van Steelaan in Voorburg ter hoogte van de kruising met de Rodelaan. De bestuurder werd met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Tenslotte staken onbekenden rond 02.20 uur afval dat op straat lag in de Damlaan Leidschendam, in brand.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter