Nieuws
Central Park apetrots op stagaire

Restaurant Central Park Voorburg meldt: ‘Wat zijn we trots op onze stagiaire Daan, wie afgelopen week de derde prijs heeft gewonnen tijdens een wedstrijd bij de AEHT Annual Conferences in Senigallia, Italië. Vanuit zijn opleiding aan ROC Mondriaan reisde hij af naar Italië om de AEHT bij te wonen. In zijn discipline restaurant service waren er 19 teams en 38 deelnemers uit heel de EU, waaronder Italië, Zweden, Oostenrijk en Frankrijk. Zijn team ging er met een welverdiende prijs vandoor. Zelf zegt Daan:  ,,Het was een ervaring om nooit meer te vergeten, zelfs als ik niks had gewonnen! De sfeer die er hangt, de saamhorigheid onder alle studenten. Het voelde als een soort songfestival voor de Hospitality.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter