Nieuws
Nieuwe vaccinatielocatie open

In de Marimbahal aan het Waldhoornplein 1 in Rijswijk is nu ook een coronavaccinatie locatie geopend. De Marimbahal is goed bereikbaar voor auto’s, voetgangers en fietsers. Ook wil de GGD de reisafstand voor een vaccinatie zo klein mogelijk houden voor inwoners van de buurt en omliggende wijken.

Deze locatie is niet dagelijks geopend maar woensdag tot en met zondag van 9 – 17 uur. Zo’n 750 mensen per dag kunnen er dagelijks terecht voor hun coronavaccinatie. Dit aantal kan oplopen als de vraag toeneemt. Er staan verkeersregelaars  om mensen die met de auto komen parkeergelegenheid aan te wijzen.

De vaccinatielocatie is ingericht in nauwe samenwerking tussen GGD Haaglanden, het Rode Kruis en de gemeente Rijswijk.

Deze coronavaccinatielocatie in Rijswijk is 1 van de 5 vaccinatielocaties in regio Haaglanden. De andere locaties zijn in Den Haag, Zoetermeer, ’s-Gravenzande en Delft. Meer informatie vindt u op de pagina over de vaccinatielocaties.

Wilt u zich laten vaccineren tegen het coronavirus? Maak dan een afspraak. U kunt dit op 2 manieren doen:

  • online via de website www.planjeprik.nl. U heeft hiervoor een DigiD-inlogcode nodig,
  • telefonisch via het landelijke afsprakennummer 0800-7070. Dit kan iedere dag tussen 08.00 en 20.00 uur.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter