Nieuws
Plannen voor tramwerken bij Mall

HTM werkt aan een plan om het perron van de tramhalte bij de Mall te verlengen tot aan de kruising Heuvelweg/Banninglaan, waar een zebra ligt. Tegelijk moeten er voorzieningen komen waardoor reizigers vanaf de halte niet meer de Heuvelweg kunnen oversteken om sneller bij het winkelcentrum te komen. De vervoerder maakt ook een kostenberekening. Die vormt de basis voor een subsidieaanvraag bij Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH). Bij de werken wordt ook het zebrapad tussen Weigelia en Sperwerlaan betrokken. Dit in combinatie met maatregelen om de doorstroming van de trams 2, 6 en 19 hier te verbeteren. Pas nadat MRDH een subsidie heeft verleend zou gestart kunnen worden met de werken. Wanneer dat zal zijn is nog onbekend. MRDH draagt meestal de helft van de kosten. De rest zou voor rekening komen van HTM en de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter