Nieuws
Deal voor verduurzamen bedrijfs- en kantoorpanden

De gemeente, Rabobank en MKB Leidschendam-Voorburg hebben de handen ineen geslagen om eigenaren van bedrijfs- en kantoorpanden op weg helpen met het verduurzamen van hun pand. Zij hebben daartoe een zogenoemde Greendeal gesloten. Vastgoedeigenaren krijgen de mogelijkheid om via Energieke Regio een energiescan uit te laten voeren.  Voor de eerste 20 aanmelders wordt deze scan, zoals al eerder gemeld, gratis.

Eigenaren van bedrijfspanden kunnen zich hier aanmelden voor een energiescan. De ondernemer kan kiezen voor een energiescan voor energiebesparing en labelverbetering of een maatwerkadvies zonnepanelen.  Vastgoedeigenaren krijgen na een energiescan concrete adviezen en tips over welke energiebesparende maatregelen ze kunnen uitvoeren in het eigen bedrijfs- of kantoorpand om minimaal label C of hoger te kunnen krijgen. Vanaf 1 januari 2023 moeten alle zelfstandige kantoorpanden van minimaal 100m2, een energielabel C of beter hebben om als kantoor verhuurd dan wel gebruikt te mogen worden. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter