Activiteiten
Preek van de leek in de Dorpskerk

Zondag 30 oktober is er weer een preek van de leek in de Dorpskerk aan de sluis in Leidschendam. Deze keer deelt Hans Kruijssen met de aanwezigen zijn visie op actuele vraagstukken. Hans is actief in het bestuur van de Raad van Kerken in Leidschendam-Voorburg. Hij is jarenlang werkzaam geweest bij hulporganisaties als Memisa en Cordaid. De hulp aan de medemens, wie of waar dan ook, zal dan ook zeker in zijn overdenking aan de orde komen.

Preek van de leek? Een kerkdienst, maar dan anders. Op zondagmiddag, met muziek die passend is bij het thema, en vooral ook niet zo lang: na de preek van de leek is er alle ruimte om met Hans én met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een goed glas wijn of wat fris. Een boeiende spreker, een actueel thema, ruimte voor discussie, ontmoeting en gezelligheid. En ook de historische Dorpskerk in het centrum van Leidschendam is een bezoek meer dan waard.

De Preek van de Leek op 30 oktober begint om 16.00 uur in de Dorpskerk en is vrij toegankelijk voor alle belangstellenden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter