Nieuws
Twee oplichters aangehouden na babbeltruc

Een 90-jarige vrouw uit Voorburg is vrijdagochtend 28 oktober in haar woning opgelicht door twee mannen die zich voordeden als gasopmeters. De mannen gingen er met haar sieraden vandoor, maar kwamen niet ver omdat zij al vrij snel door de politie werden aangehouden. De mannen belden aan het eind van de ochtend bij de woning van de vrouw aan en deden zich voor als medewerkers van een gasbedrijf. De verdachten vroegen of zij de gasmeter in haar woning mochten controleren. Eenmaal binnen namen zij meerdere sieraden mee en gingen er vervolgens vandoor. Op basis van een goed signalement konden de twee verdachten vrij snel daarna worden aangehouden. Mogelijk zijn zij verantwoordelijk voor meerdere babbeltrucs in de omgeving. De twee, 61 en 55 jaar oud zonder vaste woon- of verblijfplaats, zitten op dit moment vast. (foto politie)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter