Nieuws
Volop zangtalent in Kakafonie

Ook vandaag, zondag 30 oktober, zijn er leuke gasten in het radioprogramma Kakafonie op Omroep Midvliet. Het zijn Nelson Twinz en Wendy de Laat. Rond 12:30 uur maakt de tweeling Tachena en Seantelle Nelson, hun opwachting. Ze komen hun nieuwe single ‘Onweerstaanbaar’ laten horen. De tweeling is bekend onder de naam The Nelson Twinz. Het zijn twee  Nederlandse zangeressen van Surinaamse afkomst. Ze zingen al vanaf hun 4e en begonnen met het waarmaken van hun droom op hun 13e. Muziek is de dames met de paplepel ingegoten, want vader was een bekend producer – trombonist / trompettist. Moeder was een bekend zangeres van onder meer de  Eurodance-act “The Sonic Surfes. The Nelson Twinz hebben inmiddels ook al een aantal succesvolle singles op hun naam staan waaronder ‘2 Dollar 50’, ‘Be together’ en ‘Showing out. Rond 13:15 uur laat Wendy de Laat haar  nieuwe single ‘Arrivederci ciao amor’ horen. Wendy komt na haar laatste succesvolle single ‘Antonio’ met een echte meezinger. (foto’s Midvliet)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter