Activiteiten
Boekpresentatie in museum

Het Goede Doelen Boekenhuis Marianne in Voorburg organiseert samen met het Huygensmuseum een boekbespreking door Inge Duijsens. De auteur zal haar nieuwe boek ‘Vogelgids voor beginners’ presenteren. Dat gebeurt in Museum Swaensteyn, Herenstraat 101 Voorbrug, en wel op donderdag 3 november. Aanvang 20.00 uur, deur open om 19.30 uur.

Inge: ,,Mijn boek is net uitgekomen. Het werk vol paginagrote foto’s zal de lezer inspireren om er op uit te trekken om de mooiste vogels van Nederland zelf te gaan zien. Het is een toegankelijk boek voor iedereen die van vogels houdt. Ik zal een paar persoonlijke verhalen vertellen over vogels die ik in mijn boek heb beschreven. Het evenement is gratis, registreren is wel nodig (https://www.ingeduijsens.nl/boekbespreking).”

In haar boek beschrijft Inge ook leuke weetjes over de meer dan 50 vogelsoorten en tips om de vogels te herkennen. Met aanwijzingen waar en wanneer u ze kunt tegenkomen. Naast vogels die het hele jaar in Nederland leven, zijn er ook soorten die alleen in de zomer of de winter te spotten zijn.

In Goede Doelen Boekenhuis Marianne, Franse Kerkstraat 5A Voorburg, heeft de etalage ingericht met werk van Inge en vogelboeken uit de winkel. Het Boekenhuis is vier dagen per week geopend, van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 -17.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter