Activiteiten
De Open Wand is ‘Levenslustig’

In de maand november stellen de Bibliotheek en de Kunstuitleen de kunstwand beschikbaar voor het werk van amateur kunstenaars. Het thema is ‘Levenslustig’ en sluit aan bij het thema van de Nederland Leest campagne: ‘Oud worden, jong blijven’. In de Bibliotheek Rijswijk is er op zondag 6 november de opening van de Open Wand. Bezoekers en leden zijn van harte welkom om op deze dag binnen te lopen in de Bibliotheek op het Eisenhowerplein. Van 12:30 tot 14:30 uur vindt er een feestelijke opening plaats. Vervolgens kan er om 13:00 uur worden meegedaan met de leuke workshop ‘Visual Thinking Strategies’. Om 14:30 uur volgt een feestelijke en muzikale afsluiting van de opening, begeleid door Ron Schouten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter