Nieuws
Kat bij Pets Place is terug
Goed nieuws! De kat Fred die gisteren werd meegenomen bij dierenwinkel Pets Place op het Koningin Julianaplein in Voorburg is terug. Fred stond  maandagochtend super hongerig voor de deur. Mogelijk heeft alle aandacht de daders laten schrikken en hebben ze hem laten gaan of Fred is ontsnapt. De medewerkers van de dierenwinkel  zijn ongelofelijk blij en opgelucht dat hij ongedeerd terug is en echt geraakt door alle steun en hulp. Uiteraard gaan ze verder met de politie om toch te kijken wat er gebeurd is. Overigens zijn er al eerder melding geweest over vreemd gedrag van inzittenden van een bestelbusje met Duits kenteken. Een inwoonster van Voorburg verklaarde door de twee mannen achtervolgd te zijn  geweest, toen ze haar jonge Herder uitliet. En ook daarvoor kwam de auto naar voren bij de verdwijning van een hond.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter