Nieuws
Zinn wil tweede terras

IJssalon/espressobar Zinn, Koningin Julianalaan 267B in Voorburg, wil een tweede terras op het plein voor de HEMA en AH in winkelcentrum Julianabaan. Zinn heeft nu een terras van 32 vierkante meter voor de zaak zelf. Het tweede terras met een omvang van 50 vierkante meter zou voor het halfronde muurtje tussen het plein en de Koningin Julianalaan moeten komen. Volgens Zinn zorgt een tweede terras voor gezelligheid en reuring, en knapt het plein erdoor op. Jaarlijks zouden er honderden verzoeken gedaan worden door klanten om een groter terras. De eigenaar van Zinn is bereid het terras, in overleg, weg te halen ten behoeve van evenementen of de komst van de oliebollenkraam, zo blijkt uit de vergunningaanvraag. (foto Zinn)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter