Nieuws
Praten over regionale samenwerking

Het is niet altijd afzien om in  de gemeentepolitiek te zitten. Vrijdag 18 november organiseert de Metropoolregio Rotterdam Den Haag ‘MRDH Live!’  Tijdens MRDH Live! gaat men in op het belang van regionale samenwerking: ‘Hoe en waarom werken we samen en aan welke thema’s? Wat levert de samenwerking een gemeente op? Deze middag bespreken we aan de hand van thema’s uit de strategische agenda hoe we op inhoud samenwerken om resultaten te bereiken’.

Dagvoorzitter Joost Hoebink spreekt met beide MRDH-voorzitters de heren Aboutaleb (burgemeester Rotterdam) en Van Zanen (burgemeester Den Haag) over de samenwerking in de regio. Gastsprekers Puck van Holsteijn (World Horti Centre Naaldwijk), Paul de Krom (OV Nederland) en Daan Zandbelt (stedenbouwkundige bij De Zwarte Hond) gaan in gesprek over innovatieve campussen, een leefbare en duurzame regio en het openbaar vervoer als motor van de regio. Tot slot neemt trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk de aanwezigen mee in de toekomst.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter