Nieuws
Veurs Lyceum deed mee aan Inktober 2022

Inktober is een internationale teken-challenge die door de Amerikaanse (comic) illustrator Jake Parker in gestart in 2009. Inmiddels is Inktober uitgegroeid tot een mondiaal feestje, waaraan jaarlijks duizenden mensen mee doen. Hiervoor is er elk jaar een ‘promplist’, met een woord voor elke dag om een inkt- of pentekening bij te maken. Deze kan men vervolgens delen om anderen te inspireren.

Veel leerlingen op het Veurs Lyceum hebben hun tekening gedeeld via de socials en de tekeningen zijn in school opgehangen. Een selectie van tekeningen is op Instagram via #inktoberveurs22 terug te vinden.

Het Veurs vindt het belangrijk om, naast dat het een Technasium en een Sportklas heeft, om ook het creatief denken bij leerlingen te stimuleren. Daarom kunnen leerlingen die dat leuk vinden aan dit mondiale evenement meedoen en besteedt het Veurs Lyceum hier veel aandacht aan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter