Activiteiten
Bijzondere uitvoering Canto Ostinato

Het Vocaal ensemble Ludens onder leiding van Raoul Boesten verzorgt zondag 13 november om 16.00 uur een bijzonder concert. Dat gebeurt in De Hoeksteen aan de Rozenboomlaan in Voorburg.

Het twaalf koppige ensemble voert samen met pianist Victor Lange een bewerking van van de Canto Ostinato van Simeon ten Holt uit voor zangers en piano. De bewerking is op vraag van zangeres Julia Bronkhorst speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door Diederik van der Laag en Victor Lange.

In deze bewerking wordt gezocht naar een synergie tussen de klanken van de stem en de piano. Waar ontmoet de exactheid van de piano het vrije kleurpallet van de stem en hoe kun je vanuit een vorm die ruimte geeft voor improvisatie de essentie van de Canto Ostinato tot klinken brengen?

Victor Lang is naast pianist kleinkunstenaar en gaat met het ensemble op zoek naar de kruisbestuiving. Een verrassende ontdekkingstocht die te volgen is op zondag 13 november in De Hoeksteen (Voorburg) . Toegang € 8,00. Voor leden en vrienden van de Hoeksteen € 6,00 (incl. drankje na afloop).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter