Nieuws
Spreekuur Stompwijk met Sociaal Servicepunt
Een bericht voor de inwoners van Stompwijk: ‘Vindt u het belangrijk dat uw wijk veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de gemeente en/of de politie? Of heeft u goede ideeën voor uw straat, buurt en/of wijk? Dan kunt u terecht bij gebiedsregisseur Penchi Harteveld en wijkagent John Heij. Zij kennen uw straat, buurt en de wijk en weten wat er leeft onder inwoners. Ook staan zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties en jongerenwerk. Samen met u kijken zij graag naar wat nodig en mogelijk is om uw idee uit te voeren en hoe de gemeente of andere organisaties hierbij (financieel) kunnen ondersteunen’.

Het spreekuur is maandag 7 november van 13:00 – 15:00 uur in Het Dorpspunt, Doctor van Noortstraat 92 in Stompwijk Heeft u vragen over de energietoeslag of hulp nodig bij het invullen? Tot en met 30 november kunt u een aanvraag doen voor de energietoeslag. Tijdens dit spreekuur haakt het Sociaal Servicepunt aan om u te helpen. Vooraf aanmelden voor het spreekuur is niet nodig. Heeft u liever toch een afspraak dan kunt u zich van tevoren aanmelden via de gebiedsregisseur telefoon 070 – 300 8329 of via e-mail: p.harteveld@lv.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter