Activiteiten
Uitslag Herfstspecial Talentenloods
Onlangs waren de live-opnamen van het Podium Talentenloods in Theater Ludens. Zowel leerlingen van basisonderwijs als voortgezet onderwijs stonden tijdens deze Herfstspecial op het podium met optredens en leuke interviews met presentator Angelique Schipper.
Leerlingen van de MBO-opleiding De Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) gaven een geweldige presentatie met zang en dans. Daarmee zetten ze hun theater- en musicalopleiding in Den Haag terecht in de schijnwerpers. De jury bestond uit (jury)voorzitter Paul de Beer, bestuurslid Annette Vreeburg, Suzanne Kok (gemeenteraadslid PvdA) en de DAPA-girls. Zij maken de uitslag bekend tijdens de uitzending bij omroep Midvliet op vrijdag 11 november om 20.00 uur.
Het volgende Podium voor leerlingen Voortgezet  Onderwijs is op donderdagavond 19 januari. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website van talentenloods.nl Wil je de live-opname bijwonen? Reserveer kaartjes via theaterludens.nl Voor jeugd gratis, vanaf 21 jaar €5,50. Het Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam Voorburg, Theater Ludens en Midvliet. (Foto: Willemien Rotteveel)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter