Activiteiten
Vrienden van de Dorpskerk vieren Vriendendag

De Stichting Vrienden van de Dorpskerk Leidschendam zal dit jaar voor het eerste sinds de oprichting in 2019 een Vriendendag  vieren. Donderdag 17 november vanaf 20.00 uur zijn alle Vrienden, donateurs van de Stichting maar ook anderen, die de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Leidschendam een warm hart toedragen, welkom in de Dorpskerk aan de Leidschendamse sluis.

Tijdens deze avond zal de film ‘75 jaar vrijheid in Leidschendam’ worden vertoond. Deze film, met beelden uit de oorlogsjaren, was bedoeld voor de viering van 75 jaar vrijheid in 2020. Door corona ging dat niet door. Verder zal de avond worden opgeluisterd door muziek, gespeeld door organist Arthur Vos op het kerkorgel. Er zullen ook voorwerpen en schilderijen vanuit de collectie van Johan van Reisen, die veel heeft verzameld over de Dorpskerk, tentoon gesteld worden.

Bent u geen Vriend of donateur en wilt u toch eens kennis maken met de Stichting of inschrijven als Vriend ? U bent van harte welkom. Voor meer info:   secretaris@vriendenvandedorpskerk.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter