Nieuws
‘Aanzienlijke extra kosten’ winkelcentrum Julianabaan

De ontwikkeling van een parkeergarage op het Koningin Julianaplein in Voorburg, onderdeel van winkelcentrum Julianabaan, leidt tot ‘aanzienlijke extra kosten’. Dat geldt ook voor de idee om op hetzelfde plein een cultuurgebouw te realiseren. Beide projecten leveren een risico op voor de financiële haalbaarheid van een opknapbeurt voor het winkelcentrum. De extra kosten moeten binnen het gebied zelf door andere projecten worden opgevangen, of de gemeenteraad moet instemmen met het opnemen van kredieten. Dat staat in een bericht van B&W aan de gemeenteraad over het project. Nu ook gekeken wordt naar de garage en het cultuurgebouw duurt de opknapbeurt voor Julianabaan langer, met name waar het gaat om de openbare ruimte. Er zal in fases gewerkt moeten worden. Nu worden er enkele kleine maatregelen genomen die een kwaliteitsimpuls voor de Julianabaan betekenen. Zo moet ook het draagvlak voor de grote toekomstplannen behouden en versterkt worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter