Nieuws
Gasten in Kakafonie

Vandaag rond 12:30 uur maakt Joy Woelders zijn opwachting in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘Deze panter’ laten horen. Na de successen van zijn recente singles ‘Het wordt weer zo’n dag’, ‘Dit is de man’ en het romantische ‘Voel ’t diep van binnen’, is de Hardenbergse Joy Woelders niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Al jaren bestormt hij menig podium met zijn natuurlijke enthousiasme en verrassend repertoire gehuld in zijn iconische panterprint. Juist dit laatste staat centraal in zijn nieuwe single.

Rond 13.15 uur volgt Juan Richard om zijn  nieuwe single ‘Ik ben je vergeten’ te laten horen. Het nummer is uitgebracht als voorloper van z’n album ‘Een koffer vol’, dat inmiddels verschenen is. Omdat het leven van Juan vanaf z’n geboorte al in het teken van muziek staat vanwege zijn zingende ouders luistert hij willekeurig altijd naar muziek op internet. Zo kwam hij het Mexicaanse nummer ‘Con Un Botecito A Pecho’ van Adriel Favela, Carin Leon tegen. In eerste instantie wilde hij het in dezelfde stijl coveren, maar heeft uiteindelijk gekozen om er een uptempo versie van te maken waarin de Mexicaanse- en Latin invloeden niet ontbreken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter