Activiteiten
Actieweek Sint voor Ieder1 op Radio West

Vanaf maandag 14 november staat Radio West helemaal in het teken van de actieweek Sint Voor Ieder1. Eén op de negen kinderen in de grote steden groeit op in (verborgen) armoede. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend om een cadeau te krijgen van Sinterklaas op 5 december.

Stichting Sintvoorieder1 verzorgt met hun vrijwilligers pakketten voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Hiervoor werkt de stichting samen met verschillende maatschappelijke partners die ervoor zorgen dat de cadeau-pakketten bij de juiste kinderen terecht komen. Radio West voert samen met de lokale omroepen Den Haag FM, Studio Alphen, Sleutelstad en de lokale omroep van de Bollenstreek Bo actie om in totaal 20.000 cadeaus in te zamelen ten behoeve van de kinderen die anders met Sinterklaas geen cadeau zouden krijgen.

Natuurlijk doet men een beroep op de luisteraar.  Helpen zij mee om dat getal van 20.000 cadeaus te bereiken? Elk cadeau met een maximale waarde van 25 euro is van harte welkom, voor kinderen en jongvolwassenen van 0 tot en met 18 jaar. U kunt natuurlijk zelf een cadeau doneren, maar misschien is het wel een idee om de actie bij uw sportvereniging onder de aandacht te brengen, bij het koor of de volkstuin. Want natuurlijk kunt u ook zelf een actie opzetten en alle cadeaus die uw actie oplevert weer doneren in de studio in de Haagse Bibliotheek. Maar ook op andere plekken in de regio zijn inzamelpunten.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter