Nieuws
Den Haag investeert in Westvlietweg

De gemeente Den Haag steekt 10,1 miljoen euro in onder andere de ontwikkeling van de bedrijfsterreinen Westvlietweg en Forepark/Ypenburg. Dit op basis van het programma Kansen voor West III. Het geld komt uit het Europees fonds voor regionale ontwikkeling. In totaal krijgt Den Haag 22,7 miljoen euro. Daarvan moet 12,6 miljoen in regionale projecten gestoken worden. De Hofstad gebruikt het geld ook voor het bedrijfsterrein Scheveningen haven en ontwikkelingen in de stadswijken Haagse Hout, Centrum, Laak en Zuidwest. De middelen zijn bestemd voor innovatie, klimaatmaatregelen/energie omwenteling, stedelijke ontwikkeling. Dit alles blijkt uit een schrijven van B&W van Den Haag aan hun gemeenteraad. Den Haag bestempelt alle genoemde gebieden als ‘ontwikkelgebieden’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter