Activiteiten
Esmée Dekker en Yoran de Bont in eigen kerstconcert

Musicalacteurs Esmée Dekker en Yoran de Bont toeren in december door het land met hun eigen kerstconcert: ‘It’s beginning to look a lot like Christmas’. Eerder waren ze samen al te zien in de musicals My Fair Lady, Evita en Rocky Horror Show. Nu zorgen de vrienden voor een mooie start van uw feestdagen met hun eerste eigen theatertour waarin ze kerstmis zullen ‘ontleden’ op een geheel eigen wijze. Een avond waarin zowel nostalgische kerstliederen alsook de mooiste jazz klassiekers en hedendaagse radiohits de revue zullen passeren. En allebei hebben ze een bijzondere band met de ‘most wonderful time of the year’ die ze aan de hand van anekdotes en herinneringen delen met elkaar en het publiek, tijdens dit avondvullende kerstconcert.

,,Samen zingen en acteren voelt inmiddels bijzonder goed en vertrouwd, maar een complete show maken is een nieuwe uitdaging voor ons”, zegt Esmee. ,,Dit keer doen we vrijwel alles zelf en zijn we ook verantwoordelijk voor kostuums, decor, repertoire, script en nog zo veel meer”, vult Yoran aan. Hij groeide zowat op in het tuincentrum van zijn ouders waarin hij jarenlang met heel veel plezier meewerkte bij de opbouw van de kerstshow, en die achtergrond komt nu goed van pas. ,,Laten we zeggen dat het visueel zeker niet saai zal zijn”, vult Esmee lachend aan.

‘It’s beginning to look a lot like Christmas’ is op 23 december te zien in het Veur Theater, Damlaan Leidschendam. Aanvang 20.30 uur. Om kaarten te bestellen zie https://www.hetveurtheater.nl/voorstelling/yoran-de-bont-esmee-dekker/ Chiara Re verzorgt de staging en choreografie, regisseur Martin Michel tekent voor de eindregie. (illustratie Veur Theater)

 

 

 

Contact

DG Theaterproducties

Leontine@dgtheater.nl

020-2844770/ 06-55904056

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter