Nieuws
Nieuwe verhuisdatum rugbyclub VRC

Rugbyclub VRC kan medio april 2023 verhuizen van De Star in Leidschendam naar sportpark Westvliet in Voorburg. Dat blijkt uit een bericht van B&W aan de gemeenteraad. Er is wel een ‘maar’ aan verbonden: onderzoeken die de gemeente Den Haag doet naar aanleiding van de aangevraagde omgevingsvergunning moeten zijn afgerond en de uitkomsten moeten gunstig zijn. Westvliet ligt op Haags grondgebied. In januari besloot de gemeenteraad tot het aanleggen van een rugbyveld op Westvliet samen met zes beachvolleybalvelden en extra parkeergelegenheid. Voor het project werd 2,5 miljoen euro vrijgemaakt. Het was de bedoeling dat VRC er in september van dit jaar zou zitten. Dat is echter niet gelukt door toedoen van Den Haag. VRC moet aan De Star weg vanwege geplande woningbouw.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter