Activiteiten
Nu al plannen voor NLdoet

De eerstvolgende versie van NLdoet is eerst vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023. Toch is er een aanmelding vanuit Leidschendam-Voorburg. Het betreft een Franse middag op de (nagebootste) Montmartre bij woonzorgcentrum Vliethof, Raadhuisstraat Voorburg. Dat gebeurt 10 maart.

De organisatie van NLdoet plaatst de volgende oproep: ‘Lever een bijdrage die ertoe doet bij een sociale organisatie in jouw gemeente. U kunt kiezen uit verven, verzorgen, tuinieren en allerlei andere zinvolle activiteiten. Voor ieder wat wils. Samen maken we NLdoet ook deze editie tot de grootste vrijwilligersactie van Nederland. En het is nog gezellig ook! Doet u mee?’

‘Het Oranje Fonds steunt projecten die mensen met elkaar verbinden. Met geld, aandacht, advies en warme toewijding. Zodat iedereen kan meedoen en niemand er alleen voor staat. Zo krijgen ouderen een maatje, komen jongeren samen in een opgeknapt wijkcentrum, bieden vrijwilligers in het hospice een luisterend oor en brengt de buurttuin mensen bij elkaar. Vrijwilligers hebben daar een onmisbare rol en dat stimuleren we. Bijvoorbeeld met NLdoet en Maatjes Gezocht. En met Burendag maken we van de straat een thuis. Doet u mee?’

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter